حسین آبادی, مصطفی, تربتی نژاد, نورمحمد, قورچی, تقی, توغدری, عبداالحکیم. (1401). اثر سطح و روش فرآوری دانه کتان بر عملکرد، شاخص‌های رشد اسکلتی، سلامت و رفتار نشخوار گوساله‌های شیرخوار. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 11(2), 31-42. doi: 10.22124/ar.2022.19593.1617
مصطفی حسین آبادی; نورمحمد تربتی نژاد; تقی قورچی; عبداالحکیم توغدری. "اثر سطح و روش فرآوری دانه کتان بر عملکرد، شاخص‌های رشد اسکلتی، سلامت و رفتار نشخوار گوساله‌های شیرخوار". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 11, 2, 1401, 31-42. doi: 10.22124/ar.2022.19593.1617
حسین آبادی, مصطفی, تربتی نژاد, نورمحمد, قورچی, تقی, توغدری, عبداالحکیم. (1401). 'اثر سطح و روش فرآوری دانه کتان بر عملکرد، شاخص‌های رشد اسکلتی، سلامت و رفتار نشخوار گوساله‌های شیرخوار', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 11(2), pp. 31-42. doi: 10.22124/ar.2022.19593.1617
حسین آبادی, مصطفی, تربتی نژاد, نورمحمد, قورچی, تقی, توغدری, عبداالحکیم. اثر سطح و روش فرآوری دانه کتان بر عملکرد، شاخص‌های رشد اسکلتی، سلامت و رفتار نشخوار گوساله‌های شیرخوار. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1401; 11(2): 31-42. doi: 10.22124/ar.2022.19593.1617


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب