اسدی, محمد, قورچی, تقی, توغدری, عبدالحکیم. (1403). اثر شکل های مختلف کروم بر مصرف خوراک، فراسنجه ‫های‬ شکمبه ای و متابولیت‫های خونی میش های افشاری طی دوره انتقال و بره های آن ها در شرایط تنش گرمایی‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 13(1), 29-47. doi: 10.22124/ar.2023.24356.1763
محمد اسدی; تقی قورچی; عبدالحکیم توغدری. "اثر شکل های مختلف کروم بر مصرف خوراک، فراسنجه ‫های‬ شکمبه ای و متابولیت‫های خونی میش های افشاری طی دوره انتقال و بره های آن ها در شرایط تنش گرمایی‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 13, 1, 1403, 29-47. doi: 10.22124/ar.2023.24356.1763
اسدی, محمد, قورچی, تقی, توغدری, عبدالحکیم. (1403). 'اثر شکل های مختلف کروم بر مصرف خوراک، فراسنجه ‫های‬ شکمبه ای و متابولیت‫های خونی میش های افشاری طی دوره انتقال و بره های آن ها در شرایط تنش گرمایی‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 13(1), pp. 29-47. doi: 10.22124/ar.2023.24356.1763
اسدی, محمد, قورچی, تقی, توغدری, عبدالحکیم. اثر شکل های مختلف کروم بر مصرف خوراک، فراسنجه ‫های‬ شکمبه ای و متابولیت‫های خونی میش های افشاری طی دوره انتقال و بره های آن ها در شرایط تنش گرمایی‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1403; 13(1): 29-47. doi: 10.22124/ar.2023.24356.1763


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب