1.

Effects of cage culture of rainbow trout, Oncorhynchus mykiss on phytoplankton and zooplankton communities (Case study: Golestan Reservoir 1, Gorgan, Iran)

دوره 20، شماره 1، فروردین 2022، صفحه 1-15
Javid Imanpour Namin؛ Kam Safarbibi؛ Hamid Allaf Noveirian؛ Korosh Amini

2.

اثر آب حاوی Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 بر بازماندگی و کیفیت آب بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 8، شماره 4، دی 1401، صفحه 55-64
معصومه ماچانلو؛ علی حاجی بگلو؛ عبدالمجید حاجی مرادلو

3.

اثر اسیدی فایر سدیم دی فرمات (NDF) و اسید سیتریک بر ترکیب بیوشیمیایی بدن، فعالیت آنزیم‌های سرمی و بافت دستگاه گوارش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 5، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 27-38
مرضیه دوستانی دزفولی؛ ابراهیم رجب زاده قطرمی؛ رحیم عبدی

4.

اثر پودر آویشن و رزماری بر بهبود سیستم ایمنی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با جیره غذایی آلوده به سموم آفلاتوکسین ب1 و زیرالنون

دوره 7، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 49-65
ساناز سلیمی؛ کوروش سروی مغانلو؛ سید میثم ابطحی؛ فرزانه نوری؛ احمد ایمانی

5.

اثر تغذیه کوتاه مدت ترکیب زردچوبه ( Curcuma langa) و فلفل سیاه (Piper nigrum) بر فراسنجه‌های خونی، ایمنی و آنزیم‌های کبدی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 10، شماره 3، آذر 1401، صفحه 49-78
سیده میترا عقیلی؛ فرید فیروزبخش؛ سارا حق پرست؛ ایوب فرهادی

6.

ارزیابی عملکرد رشد، ترکیب بدن و شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با باکتری Lactobacillus rhamnosus ریزپوشانی شده

دوره 4، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 79-90
عبدالمحمد عابدیان کناری؛ یلدا هوشیار؛ حسن گندمی؛ حامد پاک نژاد

7.

بررسی اثر تجویز خوراکی سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei بر برخی آنزیم‌های گوارشی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان انگشت‌قد

دوره 4، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 29-45
حسین گورانی‌نژاد؛ نرگس جوادزاده؛ مجتبی علیشاهی

8.

بررسی عملکرد رشد و کارایی تغذیه قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در قفس های شناور منطقه جنوب دریای خزر

دوره 7، شماره 3، مهر 1400، صفحه 49-59
سید محمد وحید فارابی

9.

تاثیر پپتیدهای استخراجی از موکوس شقایق دریایی Stichodactyla haddoni بر بافت آبشش، اسمولاریته و یون های پلاسمای بچه ماهی قزل آلای رنگین‌کمان Oncorhynchus mykiss

دوره 2، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 1-21
راضیه صالح‌پور؛ صابر خدابنده

10.

تاثیر جایگزینی نخود پرتوتابی شده با پودر ماهی بر شاخص‌های رشد، ترکیبات بدنی و قابلیت هضم ظاهری جیره بچه ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 4، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 17-38
رضا حسام پور؛ رضا ملک زاده ویایه؛ پروین شورنگ؛ محمدجواد محمدی؛ دانش مددپور داریونی

11.

تأثیر جیره غذایی حاوی پری‌بیوتیک سلماناکس بر کیفیت فیله قزل‌آلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال

دوره 6، شماره 4، دی 1399، صفحه 25-37
الیمرا نعیمی؛ ابراهیم علیزاده؛ حجت الله جعفریان؛ احسان احمدی فر

12.

تاثیر ریزپوشانی Pediococus acidilactici بر عملکرد رشد، ترکیب بدن و فلور باکتریایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 5، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 35-46
یلدا هوشیار؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ حسن گندمی؛ حامد پاک نژاد

13.

تأثیر سطوح مختلف کولین کلراید بر فلور باکتریایی روده بچه ماهی قزلذآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 9، شماره 2، تیر 1402، صفحه 1-8
علی حاجی بگلو؛ عبدالرحمان مخمی؛ عبدالمجید حاجی مرادلو؛ حسین رحمانی

14.

تأثیر سطوح مختلف مکمل های آنتی اکسیدانی ریزپوشانی شده بر عملکرد رشد و تغذیه، ترکیبات بدن و برخی شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 5، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 97-109
حسین آدینه؛ محمد هرسیج؛ مهدی اسدی؛ احسان احمدی فر

15.

تاثیر محافظت‌کنندگی مکمل‌های تغذیه‌ای ویتامین E و نانوسلنیوم بر کارایی رشد و شاخص‌‌های خون‌شناسی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با غلظت زیر کشنده آمونیاک

دوره 8، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 95-122
عافیه ناظر؛ محمد هرسیج؛ سیده آیناز شیرنگی؛ حسین آدینه

16.

تاثیر نانو سلنیوم نفوذ پذیر شده با هیپوکلریت سدیم بر برخی شاخص های ایمنی و فراسنجه‌های خونی در مراحل مختلف زندگی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 5، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 15-24
ساناز عالیه؛ علی حاجی بگلو؛ محمد سوداگر

17.

تعیین محدوده کشندگی و غلظت کشنده (LC50) سولفات مس در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 3، شماره 2، تیر 1394، صفحه 77-88
صبا حسینی؛ عبدالعلی موحدی نیا؛ محسن حیدری؛ جواد مهدوی؛ یعقوب جادی؛ زیبا فیضی

18.

شاخص‌های رشد، کارایی تغذیه و بازماندگی بچه ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره‌های سرخارگل (Echinacea angustifolia) و مرزنجوش (Origanum majorana)

دوره 4، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 1-12
ابراهیم ستوده؛ فاطمه مردانی؛ مرضیه جعفری؛ حسن حبیبی؛ سید حسین مرادیان



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب