نعیمی, الیمرا, علیزاده, ابراهیم, جعفریان, حجت الله, احمدی فر, احسان. (1399). تأثیر جیره غذایی حاوی پری‌بیوتیک سلماناکس بر کیفیت فیله قزل‌آلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(4), 25-37. doi: 10.22124/janb.2021.19269.1133
الیمرا نعیمی; ابراهیم علیزاده; حجت الله جعفریان; احسان احمدی فر. "تأثیر جیره غذایی حاوی پری‌بیوتیک سلماناکس بر کیفیت فیله قزل‌آلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6, 4, 1399, 25-37. doi: 10.22124/janb.2021.19269.1133
نعیمی, الیمرا, علیزاده, ابراهیم, جعفریان, حجت الله, احمدی فر, احسان. (1399). 'تأثیر جیره غذایی حاوی پری‌بیوتیک سلماناکس بر کیفیت فیله قزل‌آلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(4), pp. 25-37. doi: 10.22124/janb.2021.19269.1133
نعیمی, الیمرا, علیزاده, ابراهیم, جعفریان, حجت الله, احمدی فر, احسان. تأثیر جیره غذایی حاوی پری‌بیوتیک سلماناکس بر کیفیت فیله قزل‌آلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1399; 6(4): 25-37. doi: 10.22124/janb.2021.19269.1133


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب