1.

تأثیر سطوح مختلف پروتئین بر شاخص‌های رشد بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در سیستم پرورش متراکم

صفحه 1-10
مهری سمائی؛ بابک تیزکار؛ مهرداد ملکی؛ نائره بشارتی

2.

اثر پودر زردچوبه (Curcuma longa) بر شاخص های خونی و بررسی هیستوپاتولوژیک کبد، کلیه و روده در ماهی ازون‌برون (Acipenser stellatus)

صفحه 11-24
الهام قلیان؛ سیدمهدی حسینی فرد؛ شایان قبادی؛ رضا چنگیزی؛ حامد منوچهری

3.

تأثیر جیره غذایی حاوی پری‌بیوتیک سلماناکس بر کیفیت فیله قزل‌آلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال

صفحه 25-37
الیمرا نعیمی؛ ابراهیم علیزاده؛ حجت الله جعفریان؛ احسان احمدی فر

4.

استفاده از پاروپای Acanthocyclops trajani در تغذیه آغازین نوزاد فیل ماهی (Huso huso)

صفحه 39-50
رحیمه رحمتی؛ ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی؛ حسینعلی نوری

5.

تأثیر لیزوفسفولیپید بر استفاده از منابع و سطوح مختلف کربوهیدرات در جیره قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss

صفحه 51-64
بتول ادهمی؛ عبدالصمد کرامت؛ حسین اورجی؛ محمد کاظمی فرد؛ سلیمان محجوب

6.

به کارگیری نسبت های مختلف کربن و نیتروژن ورودی به یک سازگان مدار بسته پرورش کپور معمولی (Cyprinus carpio) بدون تعویض آب و بررسی روند تغییرات کیفی آب و تشکیل رشته های زیستی (Bio-Floc)

صفحه 65-83
راحیل حسینی فر؛ غلامرضا رفیعی؛ احمدعلی پوربابایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب