ادهمی, بتول, کرامت, عبدالصمد, اورجی, حسین, کاظمی فرد, محمد, محجوب, سلیمان. (1400). تأثیر لیزوفسفولیپید بر استفاده از منابع و سطوح مختلف کربوهیدرات در جیره قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(4), 51-64. doi: 10.22124/janb.2021.19850.1138
بتول ادهمی; عبدالصمد کرامت; حسین اورجی; محمد کاظمی فرد; سلیمان محجوب. "تأثیر لیزوفسفولیپید بر استفاده از منابع و سطوح مختلف کربوهیدرات در جیره قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6, 4, 1400, 51-64. doi: 10.22124/janb.2021.19850.1138
ادهمی, بتول, کرامت, عبدالصمد, اورجی, حسین, کاظمی فرد, محمد, محجوب, سلیمان. (1400). 'تأثیر لیزوفسفولیپید بر استفاده از منابع و سطوح مختلف کربوهیدرات در جیره قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(4), pp. 51-64. doi: 10.22124/janb.2021.19850.1138
ادهمی, بتول, کرامت, عبدالصمد, اورجی, حسین, کاظمی فرد, محمد, محجوب, سلیمان. تأثیر لیزوفسفولیپید بر استفاده از منابع و سطوح مختلف کربوهیدرات در جیره قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1400; 6(4): 51-64. doi: 10.22124/janb.2021.19850.1138


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب