ماچانلو, معصومه, حاجی بگلو, علی, حاجی مرادلو, عبدالمجید. (1401). اثر آب حاوی Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 بر بازماندگی و کیفیت آب بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(4), 55-64. doi: 10.22124/janb.2023.24125.1196
معصومه ماچانلو; علی حاجی بگلو; عبدالمجید حاجی مرادلو. "اثر آب حاوی Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 بر بازماندگی و کیفیت آب بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8, 4, 1401, 55-64. doi: 10.22124/janb.2023.24125.1196
ماچانلو, معصومه, حاجی بگلو, علی, حاجی مرادلو, عبدالمجید. (1401). 'اثر آب حاوی Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 بر بازماندگی و کیفیت آب بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(4), pp. 55-64. doi: 10.22124/janb.2023.24125.1196
ماچانلو, معصومه, حاجی بگلو, علی, حاجی مرادلو, عبدالمجید. اثر آب حاوی Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 بر بازماندگی و کیفیت آب بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1401; 8(4): 55-64. doi: 10.22124/janb.2023.24125.1196


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب