1.

اثر جایگزینی سطوح مختلف کنجاله سویای تخمیر شده در جیره غذایی بر بـرخی شاخص های خونی و ایمنی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی

صفحه 1-18
علی خدادوست؛ مجیدرضا خوش خلق؛ حمید علاف نویریان؛ محمود محسنی؛ حسین خارا

2.

اثرات سطوح مختلف پری بیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد رشد، ترکیب بیوشیمیایی بدن و برخی شاخص های بیوشیمیایی خون ماهی جوان کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 19-30
فواد پور؛ نسیم زنگویی؛ حمید محمدی آذرم

3.

تأثیر نانوذره اکسید روی بر رنگدانه های فتوسنتزی، تجمع روی و فعالیت آنزیم های ضداکسایشی جلبک Dunaliella salina

صفحه 31-42
الهه حنیفی؛ نصراله احمدی فرد؛ بهروز آتشبار؛ سعید مشکینی

4.

بررسی خصوصیات کباب لقمه کم چرب ماهی فیتوفاگ حاوی صمغ زانتان

صفحه 43-55
محدثه اسمعیل زاده؛ هانیه رستم زاد؛ آریا باباخانی

5.

اثر آب حاوی Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 بر بازماندگی و کیفیت آب بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 55-64
معصومه ماچانلو؛ علی حاجی بگلو؛ عبدالمجید حاجی مرادلو

6.

ارزیابی پسماندهای میوه و سبزی روی شاخص‌های تغذیه‌ای نوزاد سوسک جو ، Zophobas morio (Fabricius, 1776) برای تغذیه آبزیان پرورشی

صفحه 65-74
عباس ارباب


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب