خدادوست, علی, خوش خلق, مجیدرضا, علاف نویریان, حمید, محسنی, محمود, خارا, حسین. (1401). اثر جایگزینی سطوح مختلف کنجاله سویای تخمیر شده در جیره غذایی بر بـرخی شاخص های خونی و ایمنی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(4), 1-18. doi: 10.22124/janb.2023.23378.1177
علی خدادوست; مجیدرضا خوش خلق; حمید علاف نویریان; محمود محسنی; حسین خارا. "اثر جایگزینی سطوح مختلف کنجاله سویای تخمیر شده در جیره غذایی بر بـرخی شاخص های خونی و ایمنی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8, 4, 1401, 1-18. doi: 10.22124/janb.2023.23378.1177
خدادوست, علی, خوش خلق, مجیدرضا, علاف نویریان, حمید, محسنی, محمود, خارا, حسین. (1401). 'اثر جایگزینی سطوح مختلف کنجاله سویای تخمیر شده در جیره غذایی بر بـرخی شاخص های خونی و ایمنی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(4), pp. 1-18. doi: 10.22124/janb.2023.23378.1177
خدادوست, علی, خوش خلق, مجیدرضا, علاف نویریان, حمید, محسنی, محمود, خارا, حسین. اثر جایگزینی سطوح مختلف کنجاله سویای تخمیر شده در جیره غذایی بر بـرخی شاخص های خونی و ایمنی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1401; 8(4): 1-18. doi: 10.22124/janb.2023.23378.1177


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب