عقیلی, سیده میترا, فیروزبخش, فرید, حق پرست, سارا, فرهادی, ایوب. (1401). اثر تغذیه کوتاه مدت ترکیب زردچوبه ( Curcuma langa) و فلفل سیاه (Piper nigrum) بر فراسنجه‌های خونی، ایمنی و آنزیم‌های کبدی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(3), 49-78. doi: 10.22124/japb.2022.20710.1437
سیده میترا عقیلی; فرید فیروزبخش; سارا حق پرست; ایوب فرهادی. "اثر تغذیه کوتاه مدت ترکیب زردچوبه ( Curcuma langa) و فلفل سیاه (Piper nigrum) بر فراسنجه‌های خونی، ایمنی و آنزیم‌های کبدی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10, 3, 1401, 49-78. doi: 10.22124/japb.2022.20710.1437
عقیلی, سیده میترا, فیروزبخش, فرید, حق پرست, سارا, فرهادی, ایوب. (1401). 'اثر تغذیه کوتاه مدت ترکیب زردچوبه ( Curcuma langa) و فلفل سیاه (Piper nigrum) بر فراسنجه‌های خونی، ایمنی و آنزیم‌های کبدی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(3), pp. 49-78. doi: 10.22124/japb.2022.20710.1437
عقیلی, سیده میترا, فیروزبخش, فرید, حق پرست, سارا, فرهادی, ایوب. اثر تغذیه کوتاه مدت ترکیب زردچوبه ( Curcuma langa) و فلفل سیاه (Piper nigrum) بر فراسنجه‌های خونی، ایمنی و آنزیم‌های کبدی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1401; 10(3): 49-78. doi: 10.22124/japb.2022.20710.1437


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب