1.

Determination of Antioxidant Properties of Mentha longifolia, Pistacia khinjuk and Eucalyptus globulus

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ ، انتشار آنلاین از تاریخ 10 دی 1401
Yahya Ebrahimi؛ Saade Abdalkareem Jasim؛ Bahira Abdulrazzaq Mohammed؛ Nader A. Salman؛ Abeer Mhussan Jabbar؛ Noora M. Hameed؛ Mohammad Ali Goudarzi؛ Pouya Parsaei

2.

Total phenolic content, antioxidant and antimicrobial activities of extracts from Pistacia lentiscus leaves

دوره 17، شماره 3، آذر 2019، صفحه 189-198
A. Salhi؛ R. Bellaouchi؛ S. El Barkany؛ Y. Rokni؛ A. Bouyanzer؛ A. Asehraou؛ H. Amhamdi؛ A. Zarrouk؛ B. Hammouti

3.

Using apricot seed kernels for the development of supplemented cakes

دوره 20، شماره 5، اسفند 2022، صفحه 911-918
Noor F. Mahde؛ Mohamed I. A. Fayed

4.

اثر آللوپاتی قیچ (Zygophyllum eurypterum L.) بر خصوصیات جوانه‌زنی و مؤلفه-های رشدی گندم (Triticum aestivum L.) و پیچک (Convolvulus arvensis L.)

دوره 10، شماره 2، تیر 1402، صفحه 21-36
سکینه اسفندیاری؛ علیرضا دادخواه؛ رضا رضوانی

5.

ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) و عصاره جلبک قهوه‌ای Colpomenia sinuosa

دوره 5، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 1-25
ویدا قائمی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ معظمه کردجزی

6.

استخراج عصاره بره‌موم و بررسی اثر آن بر کیفیت و ماندگاری دوغ غیرپاستوریزه

دوره 9، شماره 3، آذر 1399، صفحه 99-111
سیامک غیبی؛ امیر پورفرزاد؛ علیرضا مهرگان نیکو

7.

تأثیر دگرآسیبی عصاره نرگس (Narcissus tazetta L.) برخصوصیات جوانه‌زنی، رشدی و فیزیولوژیک اگروپیرون (Agropyron repens) و یولاف وحشی (Avena fatua)

دوره 6، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 457-469
حسن بیات؛ علی ناصری مقدم؛ محمد حسین امینی فرد

8.

تولید پروتئین هیدرولیز شده از ماهی کیلکا با روش هیدرولیز آنزیمی و سنجش خواص زیست‌فعالی آن

دوره 5، شماره 3، آبان 1396، صفحه 39-58
زهرا نحوی؛ سید فخرالدین حسینی؛ مژگان زندی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب