تعداد نشریات | 31 |
تعداد شمارهها | 761 |
تعداد مقالات | 7,200 |
تعداد مشاهده مقاله | 10,421,310 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 6,976,428 |
1. | Determination of Antioxidant Properties of Mentha longifolia, Pistacia khinjuk and Eucalyptus globulus | |
دوره 22، شماره 3، مهر 2024، صفحه 601-606 | ||
Yahya Ebrahimi؛ Saade Abdalkareem Jasim؛ Bahira Abdulrazzaq Mohammed؛ Nader A. Salman؛ Abeer Mhussan Jabbar؛ Noora M. Hameed؛ Mohammad Ali Goudarzi؛ Pouya Parsaei | ||
2. | Total phenolic content, antioxidant and antimicrobial activities of extracts from Pistacia lentiscus leaves | |
دوره 17، شماره 3، آذر 2019، صفحه 189-198 | ||
A. Salhi؛ R. Bellaouchi؛ S. El Barkany؛ Y. Rokni؛ A. Bouyanzer؛ A. Asehraou؛ H. Amhamdi؛ A. Zarrouk؛ B. Hammouti | ||
3. | Using apricot seed kernels for the development of supplemented cakes | |
دوره 20، شماره 5، اسفند 2022، صفحه 911-918 | ||
Noor F. Mahde؛ Mohamed I. A. Fayed | ||
4. | اثر آللوپاتی قیچ (Zygophyllum eurypterum L.) بر خصوصیات جوانهزنی و مؤلفه-های رشدی گندم (Triticum aestivum L.) و پیچک (Convolvulus arvensis L.) | |
دوره 10، شماره 2، تیر 1402، صفحه 21-36 | ||
سکینه اسفندیاری؛ علیرضا دادخواه؛ رضا رضوانی | ||
5. | ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) و عصاره جلبک قهوهای Colpomenia sinuosa | |
دوره 5، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 1-25 | ||
ویدا قائمی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ معظمه کردجزی | ||
6. | استخراج عصاره برهموم و بررسی اثر آن بر کیفیت و ماندگاری دوغ غیرپاستوریزه | |
دوره 9، شماره 3، آذر 1399، صفحه 99-111 | ||
سیامک غیبی؛ امیر پورفرزاد؛ علیرضا مهرگان نیکو | ||
7. | تأثیر دگرآسیبی عصاره نرگس (Narcissus tazetta L.) برخصوصیات جوانهزنی، رشدی و فیزیولوژیک اگروپیرون (Agropyron repens) و یولاف وحشی (Avena fatua) | |
دوره 6، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 457-469 | ||
حسن بیات؛ علی ناصری مقدم؛ محمد حسین امینی فرد | ||
8. | تولید پروتئین هیدرولیز شده از ماهی کیلکا با روش هیدرولیز آنزیمی و سنجش خواص زیستفعالی آن | |
دوره 5، شماره 3، آبان 1396، صفحه 39-58 | ||
زهرا نحوی؛ سید فخرالدین حسینی؛ مژگان زندی | ||