
تعداد نشریات | 31 |
تعداد شمارهها | 796 |
تعداد مقالات | 7,616 |
تعداد مشاهده مقاله | 29,035,839 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,670,533 |
1. | Antimicrobial and antioxidant activities and preclinical evaluation of common yarrow, Achillea millefolium L. | |||
دوره 23، شماره 1، فروردین 2025، صفحه 81-88 | ||||
Gulmira Yeltay؛ Gulshat Anarbekova؛ Saule Mukhtubayeva؛ Kuandyk Myssaev؛ Kairat Iskakov؛ Nazym Bekenova؛ Zura Yessimsiitova؛ Moldir Tileshova | ||||
2. | Determination of Antioxidant Properties of Mentha longifolia, Pistacia khinjuk and Eucalyptus globulus | |||
دوره 22، شماره 3، مهر 2024، صفحه 601-606 | ||||
Yahya Ebrahimi؛ Saade Abdalkareem Jasim؛ Bahira Abdulrazzaq Mohammed؛ Nader A. Salman؛ Abeer Mhussan Jabbar؛ Noora M. Hameed؛ Mohammad Ali Goudarzi؛ Pouya Parsaei | ||||
3. | Total phenolic content, antioxidant and antimicrobial activities of extracts from Pistacia lentiscus leaves | |||
دوره 17، شماره 3، آذر 2019، صفحه 189-198 | ||||
A. Salhi؛ R. Bellaouchi؛ S. El Barkany؛ Y. Rokni؛ A. Bouyanzer؛ A. Asehraou؛ H. Amhamdi؛ A. Zarrouk؛ B. Hammouti | ||||
4. | Using apricot seed kernels for the development of supplemented cakes | |||
دوره 20، شماره 5، اسفند 2022، صفحه 911-918 | ||||
Noor F. Mahde؛ Mohamed I. A. Fayed | ||||
5. | اثر آللوپاتی قیچ (Zygophyllum eurypterum L.) بر خصوصیات جوانهزنی و مؤلفه-های رشدی گندم (Triticum aestivum L.) و پیچک (Convolvulus arvensis L.) | |||
دوره 10، شماره 2، تیر 1402، صفحه 21-36 | ||||
سکینه اسفندیاری؛ علیرضا دادخواه؛ رضا رضوانی | ||||
6. | اثر پرایمینگ بذر با نانوذرات منیزیم بر بهبود شاخصهای عملکردی و محتوای روغن کاملینا (Camelina sativa) تحت تنش شوری | |||
دوره 11، شماره 4، دی 1403، صفحه 31-45 | ||||
محمد حقانی نیا؛ علی نجفی فر؛ فریدون سلیمانی؛ امیر میرزائی؛ عبدالله جوانمرد | ||||
7. | ارزیابی اثر عصاره گیاه دارویی آنغوزه (Ferula latisecta L) بر خصوصیات جوانهزنی و رشدی گندم ( Triticum aestivum L) و چاودار (Secale cereale L) | |||
دوره 11، شماره 3، مهر 1403، صفحه 65-77 | ||||
اکبر یونسی؛ علیرضا دادخواه؛ رضا رضوانی | ||||
8. | ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) و عصاره جلبک قهوهای Colpomenia sinuosa | |||
دوره 5، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 1-25 | ||||
ویدا قائمی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ معظمه کردجزی | ||||
9. | استخراج عصاره برهموم و بررسی اثر آن بر کیفیت و ماندگاری دوغ غیرپاستوریزه | |||
دوره 9، شماره 3، آذر 1399، صفحه 99-111 | ||||
سیامک غیبی؛ امیر پورفرزاد؛ علیرضا مهرگان نیکو | ||||
10. | تأثیر دگرآسیبی عصاره نرگس (Narcissus tazetta L.) برخصوصیات جوانهزنی، رشدی و فیزیولوژیک اگروپیرون (Agropyron repens) و یولاف وحشی (Avena fatua) | |||
دوره 6، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 457-469 | ||||
حسن بیات؛ علی ناصری مقدم؛ محمد حسین امینی فرد | ||||
11. | تولید پروتئین هیدرولیز شده از ماهی کیلکا با روش هیدرولیز آنزیمی و سنجش خواص زیستفعالی آن | |||
دوره 5، شماره 3، آبان 1396، صفحه 39-58 | ||||
زهرا نحوی؛ سید فخرالدین حسینی؛ مژگان زندی | ||||
|