F. Mahde, Noor, I. A. Fayed, Mohamed. (1401). Using apricot seed kernels for the development of supplemented cakes. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 20(5), 911-918. doi: 10.22124/cjes.2022.6038
Noor F. Mahde; Mohamed I. A. Fayed. "Using apricot seed kernels for the development of supplemented cakes". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 20, 5, 1401, 911-918. doi: 10.22124/cjes.2022.6038
F. Mahde, Noor, I. A. Fayed, Mohamed. (1401). 'Using apricot seed kernels for the development of supplemented cakes', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 20(5), pp. 911-918. doi: 10.22124/cjes.2022.6038
F. Mahde, Noor, I. A. Fayed, Mohamed. Using apricot seed kernels for the development of supplemented cakes. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1401; 20(5): 911-918. doi: 10.22124/cjes.2022.6038


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب