1.

اثرات جایگزینی روغن‌های گیاهی با روغن ماهی در جیره غذایی بر آنزیم‌های کبدی سرم و بافت کبد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 4، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 69-88
ایمان زارع حقیقی؛ افشین قلیچی؛ سارا جرجانی

2.

اثر تغذیه با منابع مختلف مکمل روی بر شاخص‌های تولیدمثلی ماهی مولد نر قزل‌آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 7، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 63-82
اسماعیل کاظمی؛ ایمان سوری نژاد؛ علیرضا قائدی؛ سیدعلی جوهری؛ زهرا قاسمی

3.

اثر سطوح مختلف اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره و اسیدهای چرب غیراشباع با چند پیوند دوگانه در جیره غذایی بر برخی شاخص‌های ریخت‌سنجی روده پیشین لارو قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 6، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 21-38
فرزانه نوری؛ احمد ایمانی؛ سعید حاجی نژاد؛ کوروش سروی مغانلو

4.

اثر سه روش تجویز باکترین دوگانه استرپتوکوکوزیس/ لاکتوکوکوزیس بر ایمنی اختصاصی و بیان ژن‌های IL-6 و IgM در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان

دوره 8، شماره 1، بهار 1399، صفحه 123-146
مجتبی علیشاهی؛ مصطفی حلیمی؛ مسعود قربانپور؛ محمد رضا تابنده

5.

تأثیر باسیلوس‌های پروبیوتیکی بر شاخص‌های رشد و بیوشیمیایی سرم خون نوزادان قزل‌آلای رنگین‌کمان در تراکم های مختلف

دوره 5، شماره 2، پاییز و زمستان 1398، صفحه 71-82
سامیه کتوکی؛ حجت الله جعفریان؛ حسنا قلی پورکنعانی؛ پونه ابراهیمی

6.

تاثیر سطوح مختلف نانوذرات سلنیوم بر برخی شاخص‌های تولیدمثلی در مولدین نر ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 7، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 113-132
جواد مهدوی جهان آباد؛ ابوالحسن راستیان نسب؛ علیرضا قائدی؛ رقیه محمودی؛ محمدمیثم صلاحی اردکانی

7.

تاثیر محافظت‌کنندگی مکمل‌های تغذیه‌ای ویتامین E و نانوسلنیوم بر کارایی رشد و شاخص‌‌های خون‌شناسی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با غلظت زیر کشنده آمونیاک

دوره 8، شماره 1، بهار 1399، صفحه 95-122
عافیه ناظر؛ محمد هرسیج؛ سیده آیناز شیرنگی؛ حسین آدینه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.