کلیدواژه‌ها = قزل‌آلای رنگین‌کمان
تعداد مقالات: 3

1

اثرات جایگزینی روغن‌های گیاهی با روغن ماهی در جیره غذایی بر آنزیم‌های کبدی سرم و بافت کبد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان
دوره 4، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 69-88
ایمان زارع حقیقی؛ افشین قلیچی؛ سارا جرجانی

2

اثر سطوح مختلف اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره و اسیدهای چرب غیراشباع با چند پیوند دوگانه در جیره غذایی بر برخی شاخص‌های ریخت‌سنجی روده پیشین لارو قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان
دوره 6، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 21-38
فرزانه نوری؛ احمد ایمانی؛ سعید حاجی نژاد؛ کوروش سروی مغانلو

3

استفاده از پودر گیاه آویشن و رزماری در بهبود سیستم ایمنی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با جیره غذایی آلوده با سموم آفلاتوکسین ب1 و زیرالنون

نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 22 تیر 1398
ساناز سلیمی؛ کوروش سروی مغانلو؛ سید میثم ابطحی؛ فرزانه نوری؛ احمد ایمانی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.