زارع حقیقی, ایمان, قلیچی, افشین, جرجانی, سارا. (1395). اثرات جایگزینی روغن‌های گیاهی با روغن ماهی در جیره غذایی بر آنزیم‌های کبدی سرم و بافت کبد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4(4), 69-88.
ایمان زارع حقیقی; افشین قلیچی; سارا جرجانی. "اثرات جایگزینی روغن‌های گیاهی با روغن ماهی در جیره غذایی بر آنزیم‌های کبدی سرم و بافت کبد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4, 4, 1395, 69-88.
زارع حقیقی, ایمان, قلیچی, افشین, جرجانی, سارا. (1395). 'اثرات جایگزینی روغن‌های گیاهی با روغن ماهی در جیره غذایی بر آنزیم‌های کبدی سرم و بافت کبد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4(4), pp. 69-88.
زارع حقیقی, ایمان, قلیچی, افشین, جرجانی, سارا. اثرات جایگزینی روغن‌های گیاهی با روغن ماهی در جیره غذایی بر آنزیم‌های کبدی سرم و بافت کبد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1395; 4(4): 69-88.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب