رحیمی کیا, ادریس, مرادیان, سید حسین, کاظمی, اسماعیل, خسروانی زاده, علی. (1403). اثرات بیهوشی اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) در مقایسه با اسانس گل میخک (Syzygium aromaticum) بر ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 12(2), 115-95. doi: 10.22124/japb.2023.25471.1512
ادریس رحیمی کیا; سید حسین مرادیان; اسماعیل کاظمی; علی خسروانی زاده. "اثرات بیهوشی اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) در مقایسه با اسانس گل میخک (Syzygium aromaticum) بر ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 12, 2, 1403, 115-95. doi: 10.22124/japb.2023.25471.1512
رحیمی کیا, ادریس, مرادیان, سید حسین, کاظمی, اسماعیل, خسروانی زاده, علی. (1403). 'اثرات بیهوشی اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) در مقایسه با اسانس گل میخک (Syzygium aromaticum) بر ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 12(2), pp. 115-95. doi: 10.22124/japb.2023.25471.1512
رحیمی کیا, ادریس, مرادیان, سید حسین, کاظمی, اسماعیل, خسروانی زاده, علی. اثرات بیهوشی اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) در مقایسه با اسانس گل میخک (Syzygium aromaticum) بر ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1403; 12(2): 115-95. doi: 10.22124/japb.2023.25471.1512


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب