دباغ, عسل, اورجی, حسین, کرامت امیرکلایی, عبدالصمد, انصاری, زربخت. (1401). بررسی تأثیر افزودن Lactobacillus plantarum بر بهبود عملکرد کنجاله سویا در جیره قزل‌آلای رنگین‌کمان Oncorhynchus mykiss از طریق ارزیابی شاخص‌های خونی و ایمنی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(1), 11-24. doi: 10.22124/janb.2023.22385.1169
عسل دباغ; حسین اورجی; عبدالصمد کرامت امیرکلایی; زربخت انصاری. "بررسی تأثیر افزودن Lactobacillus plantarum بر بهبود عملکرد کنجاله سویا در جیره قزل‌آلای رنگین‌کمان Oncorhynchus mykiss از طریق ارزیابی شاخص‌های خونی و ایمنی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8, 1, 1401, 11-24. doi: 10.22124/janb.2023.22385.1169
دباغ, عسل, اورجی, حسین, کرامت امیرکلایی, عبدالصمد, انصاری, زربخت. (1401). 'بررسی تأثیر افزودن Lactobacillus plantarum بر بهبود عملکرد کنجاله سویا در جیره قزل‌آلای رنگین‌کمان Oncorhynchus mykiss از طریق ارزیابی شاخص‌های خونی و ایمنی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(1), pp. 11-24. doi: 10.22124/janb.2023.22385.1169
دباغ, عسل, اورجی, حسین, کرامت امیرکلایی, عبدالصمد, انصاری, زربخت. بررسی تأثیر افزودن Lactobacillus plantarum بر بهبود عملکرد کنجاله سویا در جیره قزل‌آلای رنگین‌کمان Oncorhynchus mykiss از طریق ارزیابی شاخص‌های خونی و ایمنی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1401; 8(1): 11-24. doi: 10.22124/janb.2023.22385.1169


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب