1.

اثر آب حاوی Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 بر بافت روده بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 1-9
معصومه ماچانلو؛ علی حاجی بگلو؛ عبدالمجید حاجی مرادلو

2.

بررسی تأثیر افزودن Lactobacillus plantarum بر بهبود عملکرد کنجاله سویا در جیره قزل‌آلای رنگین‌کمان Oncorhynchus mykiss از طریق ارزیابی شاخص‌های خونی و ایمنی

صفحه 11-24
عسل دباغ؛ حسین اورجی؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی؛ زربخت انصاری

3.

اثرات عصاره های پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد، بازماندگی و آنزیم های کبدی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی

صفحه 25-39
سهیل بازاری مقدم؛ فروزان باقرزاده لاکانی؛ جلیل جلیل پور؛ مهدی معصوم زاده؛ علیرضا شناور ماسوله

4.

تأثیر ریزجلبک های Nannochloropsis oculata و Isochrysis galbana اضافه شده به بایوفلاک بر ترکیب بدنی و ارزیابی حسی فیله در ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)

صفحه 41-56
محسن اصغری؛ سکینه یگانه؛ محمود حافظیه

5.

اثرات خیساندن میوه بلوط (Quercus brantii) در آب بر حذف ترکیبات فنولی و قابلیت هضم آن برای کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 57-66
آرش ندری؛ حجت اله علمداری

6.

تأثیر مقایسه ای گنجاندن سطوح مختلف اسید آراشیدونیک در غذاهای کنسانتره و زنده بر رشد و شاخص های تولیدمثلی ماهی گورخری (Danio rerio)

صفحه 67-79
رضا زارعی شمس آبادی؛ ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی؛ شیما مسعودی اصیل


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب