بازاری مقدم, سهیل, باقرزاده لاکانی, فروزان, جلیل پور, جلیل, معصوم زاده, مهدی, شناور ماسوله, علیرضا. (1401). اثرات عصاره های پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد، بازماندگی و آنزیم های کبدی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(1), 25-39. doi: 10.22124/janb.2023.21942.1164
سهیل بازاری مقدم; فروزان باقرزاده لاکانی; جلیل جلیل پور; مهدی معصوم زاده; علیرضا شناور ماسوله. "اثرات عصاره های پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد، بازماندگی و آنزیم های کبدی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8, 1, 1401, 25-39. doi: 10.22124/janb.2023.21942.1164
بازاری مقدم, سهیل, باقرزاده لاکانی, فروزان, جلیل پور, جلیل, معصوم زاده, مهدی, شناور ماسوله, علیرضا. (1401). 'اثرات عصاره های پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد، بازماندگی و آنزیم های کبدی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(1), pp. 25-39. doi: 10.22124/janb.2023.21942.1164
بازاری مقدم, سهیل, باقرزاده لاکانی, فروزان, جلیل پور, جلیل, معصوم زاده, مهدی, شناور ماسوله, علیرضا. اثرات عصاره های پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد، بازماندگی و آنزیم های کبدی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1401; 8(1): 25-39. doi: 10.22124/janb.2023.21942.1164


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب