زارعی شمس آبادی, رضا, اسماعیلی فریدونی, ابوالقاسم, مسعودی اصیل, شیما. (1401). تأثیر مقایسه ای گنجاندن سطوح مختلف اسید آراشیدونیک در غذاهای کنسانتره و زنده بر رشد و شاخص های تولیدمثلی ماهی گورخری (Danio rerio). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(1), 67-79. doi: 10.22124/janb.2023.22550.1171
رضا زارعی شمس آبادی; ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی; شیما مسعودی اصیل. "تأثیر مقایسه ای گنجاندن سطوح مختلف اسید آراشیدونیک در غذاهای کنسانتره و زنده بر رشد و شاخص های تولیدمثلی ماهی گورخری (Danio rerio)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8, 1, 1401, 67-79. doi: 10.22124/janb.2023.22550.1171
زارعی شمس آبادی, رضا, اسماعیلی فریدونی, ابوالقاسم, مسعودی اصیل, شیما. (1401). 'تأثیر مقایسه ای گنجاندن سطوح مختلف اسید آراشیدونیک در غذاهای کنسانتره و زنده بر رشد و شاخص های تولیدمثلی ماهی گورخری (Danio rerio)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(1), pp. 67-79. doi: 10.22124/janb.2023.22550.1171
زارعی شمس آبادی, رضا, اسماعیلی فریدونی, ابوالقاسم, مسعودی اصیل, شیما. تأثیر مقایسه ای گنجاندن سطوح مختلف اسید آراشیدونیک در غذاهای کنسانتره و زنده بر رشد و شاخص های تولیدمثلی ماهی گورخری (Danio rerio). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1401; 8(1): 67-79. doi: 10.22124/janb.2023.22550.1171


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب