ندری, آرش, علمداری, حجت اله. (1401). اثرات خیساندن میوه بلوط (Quercus brantii) در آب بر حذف ترکیبات فنولی و قابلیت هضم آن برای کپور معمولی (Cyprinus carpio). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(1), 57-66. doi: 10.22124/janb.2023.23462.1178
آرش ندری; حجت اله علمداری. "اثرات خیساندن میوه بلوط (Quercus brantii) در آب بر حذف ترکیبات فنولی و قابلیت هضم آن برای کپور معمولی (Cyprinus carpio)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8, 1, 1401, 57-66. doi: 10.22124/janb.2023.23462.1178
ندری, آرش, علمداری, حجت اله. (1401). 'اثرات خیساندن میوه بلوط (Quercus brantii) در آب بر حذف ترکیبات فنولی و قابلیت هضم آن برای کپور معمولی (Cyprinus carpio)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(1), pp. 57-66. doi: 10.22124/janb.2023.23462.1178
ندری, آرش, علمداری, حجت اله. اثرات خیساندن میوه بلوط (Quercus brantii) در آب بر حذف ترکیبات فنولی و قابلیت هضم آن برای کپور معمولی (Cyprinus carpio). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1401; 8(1): 57-66. doi: 10.22124/janb.2023.23462.1178


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب