1.

صفحات آغازین


2.

اثر مکمل غنی از نوکلئوتید بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی

صفحه 1-11
مونا حیدری؛ مهرداد محمدی؛ مازیار محیطی اصلی

3.

اثر افزودن عصاره پوست انار بر صفات عملکردی، شاخص های خونی، ریخت شناسی روده باریک و ماندگاری گوشت جوجه های‌ گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی روغن کلزا

صفحه 13-24
ستاره عابدی؛ سید جواد حسینی واشان؛ سید همایون فرهنگ فر؛ سید احسان غیاثی

4.

اثر افزودن اسید بوتیریک، مولتی آنزیم و ترکیب آن ها به جیره بر عملکرد رشد، ریخت شناسی روده باریک و خاکستر استخوان tarsometatarsus و انگشتان پا در جوجه های گوشتی

صفحه 25-37
شهگل رهبری؛ حمیدرضا طاهری

5.

اثر منابع پروتئین غیر قابل تجزیه شکمبه ای بر کمیت و کیفیت آغوز و فراسنجه های خونی میش های آبستن لری- بختیاری

صفحه 39-50
روزبه کوشکی؛ حسین منصوری یاراحمدی؛ مجید خالداری؛ جعفر فخرایی؛ کیوان کرکودی

6.

بررسی ترکیب شیمیایی و اثر سطوح مختلف بوته کامل خیار بر کینتیک تخمیر شکمبه و گوارش‌پذیری مواد مغذی در شرایط آزمایشگاهی

صفحه 51-60
ایوب عزیزی؛ زهرا امینی فرد؛ افروز شریفی

7.

اثر افزودن ترکیبی از اسانس های گیاهی به سیلاژ یونجه همراه با سطوح مختلف تفاله سیب بر تجزیه پذیری به روش کیسه های نایلونی

صفحه 61-72
مقصود بشارتی؛ ولی گوزل پور؛ ذبیح اله نعمتی؛ امیر کریمی

8.

تجزیه و تحلیل مولکولی و بیوانفورماتیکی ناحیه تنظیمی بالادستی ژن های لپتین و SIGLEC5 در ارتباط با صفات تولیدی و تولیدمثلی در گاوهای هلشتاین

صفحه 73-85
مریم حسین پور کل محله؛ ایوب فرهادی؛ قدرت رحیمی میانجی؛ محسن قلی زاده

9.

پویش ژنومی کروموزوم ۵ بلدرچین ژاپنی جهت شناسایی QTLهای صفات رشد

صفحه 87-95
خدیجه ابراهیمی؛ غلامرضا داشاب؛ هادی فرجی آروق؛ علی مقصودی؛ محمد رکوعی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب