رهبری, شهگل, طاهری, حمیدرضا. (1398). اثر افزودن اسید بوتیریک، مولتی آنزیم و ترکیب آن ها به جیره بر عملکرد رشد، ریخت شناسی روده باریک و خاکستر استخوان tarsometatarsus و انگشتان پا در جوجه های گوشتی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(3), 25-37. doi: 10.22124/ar.2019.10170.1303
شهگل رهبری; حمیدرضا طاهری. "اثر افزودن اسید بوتیریک، مولتی آنزیم و ترکیب آن ها به جیره بر عملکرد رشد، ریخت شناسی روده باریک و خاکستر استخوان tarsometatarsus و انگشتان پا در جوجه های گوشتی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8, 3, 1398, 25-37. doi: 10.22124/ar.2019.10170.1303
رهبری, شهگل, طاهری, حمیدرضا. (1398). 'اثر افزودن اسید بوتیریک، مولتی آنزیم و ترکیب آن ها به جیره بر عملکرد رشد، ریخت شناسی روده باریک و خاکستر استخوان tarsometatarsus و انگشتان پا در جوجه های گوشتی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(3), pp. 25-37. doi: 10.22124/ar.2019.10170.1303
رهبری, شهگل, طاهری, حمیدرضا. اثر افزودن اسید بوتیریک، مولتی آنزیم و ترکیب آن ها به جیره بر عملکرد رشد، ریخت شناسی روده باریک و خاکستر استخوان tarsometatarsus و انگشتان پا در جوجه های گوشتی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1398; 8(3): 25-37. doi: 10.22124/ar.2019.10170.1303


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب