عابدی, ستاره, حسینی واشان, سید جواد, فرهنگ فر, سید همایون, غیاثی, سید احسان. (1398). اثر افزودن عصاره پوست انار بر صفات عملکردی، شاخص های خونی، ریخت شناسی روده باریک و ماندگاری گوشت جوجه های‌ گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی روغن کلزا. نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(3), 13-24. doi: 10.22124/ar.2019.10941.1336
ستاره عابدی; سید جواد حسینی واشان; سید همایون فرهنگ فر; سید احسان غیاثی. "اثر افزودن عصاره پوست انار بر صفات عملکردی، شاخص های خونی، ریخت شناسی روده باریک و ماندگاری گوشت جوجه های‌ گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی روغن کلزا". نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8, 3, 1398, 13-24. doi: 10.22124/ar.2019.10941.1336
عابدی, ستاره, حسینی واشان, سید جواد, فرهنگ فر, سید همایون, غیاثی, سید احسان. (1398). 'اثر افزودن عصاره پوست انار بر صفات عملکردی، شاخص های خونی، ریخت شناسی روده باریک و ماندگاری گوشت جوجه های‌ گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی روغن کلزا', نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(3), pp. 13-24. doi: 10.22124/ar.2019.10941.1336
عابدی, ستاره, حسینی واشان, سید جواد, فرهنگ فر, سید همایون, غیاثی, سید احسان. اثر افزودن عصاره پوست انار بر صفات عملکردی، شاخص های خونی، ریخت شناسی روده باریک و ماندگاری گوشت جوجه های‌ گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی روغن کلزا. نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1398; 8(3): 13-24. doi: 10.22124/ar.2019.10941.1336


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.