بشارتی, مقصود, گوزل پور, ولی, نعمتی, ذبیح اله, کریمی, امیر. (1398). اثر افزودن ترکیبی از اسانس های گیاهی به سیلاژ یونجه همراه با سطوح مختلف تفاله سیب بر تجزیه پذیری به روش کیسه های نایلونی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(3), 61-72. doi: 10.22124/ar.2019.11852.1362
مقصود بشارتی; ولی گوزل پور; ذبیح اله نعمتی; امیر کریمی. "اثر افزودن ترکیبی از اسانس های گیاهی به سیلاژ یونجه همراه با سطوح مختلف تفاله سیب بر تجزیه پذیری به روش کیسه های نایلونی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8, 3, 1398, 61-72. doi: 10.22124/ar.2019.11852.1362
بشارتی, مقصود, گوزل پور, ولی, نعمتی, ذبیح اله, کریمی, امیر. (1398). 'اثر افزودن ترکیبی از اسانس های گیاهی به سیلاژ یونجه همراه با سطوح مختلف تفاله سیب بر تجزیه پذیری به روش کیسه های نایلونی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(3), pp. 61-72. doi: 10.22124/ar.2019.11852.1362
بشارتی, مقصود, گوزل پور, ولی, نعمتی, ذبیح اله, کریمی, امیر. اثر افزودن ترکیبی از اسانس های گیاهی به سیلاژ یونجه همراه با سطوح مختلف تفاله سیب بر تجزیه پذیری به روش کیسه های نایلونی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1398; 8(3): 61-72. doi: 10.22124/ar.2019.11852.1362


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب