عزیزی, ایوب, امینی فرد, زهرا, شریفی, افروز. (1398). بررسی ترکیب شیمیایی و اثر سطوح مختلف بوته کامل خیار بر کینتیک تخمیر شکمبه و گوارش‌پذیری مواد مغذی در شرایط آزمایشگاهی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(3), 51-60. doi: 10.22124/ar.2019.12214.1374
ایوب عزیزی; زهرا امینی فرد; افروز شریفی. "بررسی ترکیب شیمیایی و اثر سطوح مختلف بوته کامل خیار بر کینتیک تخمیر شکمبه و گوارش‌پذیری مواد مغذی در شرایط آزمایشگاهی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8, 3, 1398, 51-60. doi: 10.22124/ar.2019.12214.1374
عزیزی, ایوب, امینی فرد, زهرا, شریفی, افروز. (1398). 'بررسی ترکیب شیمیایی و اثر سطوح مختلف بوته کامل خیار بر کینتیک تخمیر شکمبه و گوارش‌پذیری مواد مغذی در شرایط آزمایشگاهی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(3), pp. 51-60. doi: 10.22124/ar.2019.12214.1374
عزیزی, ایوب, امینی فرد, زهرا, شریفی, افروز. بررسی ترکیب شیمیایی و اثر سطوح مختلف بوته کامل خیار بر کینتیک تخمیر شکمبه و گوارش‌پذیری مواد مغذی در شرایط آزمایشگاهی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1398; 8(3): 51-60. doi: 10.22124/ar.2019.12214.1374


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب