1.

صفحات آغازین


2.

تأثیر پرایمینگ و فرسودگی بذر بر خصوصیات جوانه‌زنی، ویژگی‌های بیوشیمیایی و بیان ژن‌های آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانت در لوبیا Phaseolus Vulgaris (L.)

صفحه 1-13
طیبه سعادت؛ محمد صدقی؛ عبدالقیوم قلی‌پوری؛ رئوف سید شریفی؛ رقیه شیخ‌بگلو

3.

اثر آللوپاتیک گیاهان بر برخی شاخص‌های جوانه‌زنی، فعالیت بیوشیمیایی و آنزیمی علف‌های هرز

صفحه 15-26
آرزو پراور؛ سعیده ملکی فراهانی؛ ریحانه صادقی؛ نسرین سادات عیسی‌نژاد

4.

تأثیر اسیدهای آلی و تنش شوری بر جوانه‌زنی بذر و خصوصیات فیزیولوژیک گیاهچه سرخارگل (Echinacea purpurea L.)

صفحه 27-40
فرشته آزاد بخت؛ مجید امینی‌دهقی؛ خدیجه احمدی؛ سمیرا علیپور گراوند

5.

اثر امواج فراصوتی بر جوانه‌زنی، فعالیت برخی آنزیم‌ها و ویژگی‌های بیوشیمیایی بذر سرخارگل

صفحه 41-54
فاطمه رسولی؛ منوچهر قلی‌پور؛ کامبیز جهان بین؛ حمیدرضا اصغری

6.

ارزیابی تحمل تنش شوری براساس خصوصیات بیوشیمیایی و مورفوفیزیولوژیک برخی ارقام گندم

صفحه 55-67
حسین نهتانی؛ نفیسه مهدی‌نژاد

7.

ردیابی Xanthomonas axonopodis pv. phaseoli و استفاده از روش بهینه‌شده در پایش سلامت توده‌های بذری لوبیا

صفحه 69-77
کبری مسلم‌خانی؛ لیلا زارع؛ نیما خالدی؛ لیلا فراهانی؛ شهلا هاشمی فشارکی؛ فرشید حسنی؛ بابک درویشی

8.

تأثیر اسید سالیسیلیک‌ بر شاخص‌های جوانه‌زنی، بنیه بذر و فعالیت برخی آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان آفتابگردان (Helianthus annuus L.) رقم آرماویرسکی تحت تنش خشکی

صفحه 79-91
احمد افکاری

9.

اثر اسید هومیک، ورمی‌کمپوست و قارچ مایکوریزا بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیک و بیوشیمیایی گیاه دارویی ماریتیغال تحت تنش شوری

صفحه 93-102
علیرضا لادن مقدم؛ عیسی ابراهیمی

10.

اثر دگرآسیبی خارشتر (L. Alhagi m`ourorum) بر خصوصیات جوانه‌زنی گندم (Triticum aestivum L.) و گلرنگ ((Carthamus tinctorius L.

صفحه 103-116
نیر محمدخانی؛ رباب شهید

11.

بررسی نوع قارچ‌کش و دوره انبارداری بر بنیه بذر سه رقم جو درطبقه مادری

صفحه 117-128
لیلا یاری؛ شهلا هاشمی فشارکی؛ عباس زارعیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب