لادن مقدم, علیرضا, ابراهیمی, عیسی. (1399). اثر اسید هومیک، ورمی‌کمپوست و قارچ مایکوریزا بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیک و بیوشیمیایی گیاه دارویی ماریتیغال تحت تنش شوری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(1), 93-102. doi: 10.22124/jms.2020.4343
علیرضا لادن مقدم; عیسی ابراهیمی. "اثر اسید هومیک، ورمی‌کمپوست و قارچ مایکوریزا بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیک و بیوشیمیایی گیاه دارویی ماریتیغال تحت تنش شوری". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7, 1, 1399, 93-102. doi: 10.22124/jms.2020.4343
لادن مقدم, علیرضا, ابراهیمی, عیسی. (1399). 'اثر اسید هومیک، ورمی‌کمپوست و قارچ مایکوریزا بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیک و بیوشیمیایی گیاه دارویی ماریتیغال تحت تنش شوری', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(1), pp. 93-102. doi: 10.22124/jms.2020.4343
لادن مقدم, علیرضا, ابراهیمی, عیسی. اثر اسید هومیک، ورمی‌کمپوست و قارچ مایکوریزا بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیک و بیوشیمیایی گیاه دارویی ماریتیغال تحت تنش شوری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1399; 7(1): 93-102. doi: 10.22124/jms.2020.4343


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب