1.

استخراج شبکه بین زیست‏ نشانگرهای ترانسکریپتومی ورم پستان گاو شیری ناشی از باکتری استافیلوکوکوس اورئوس با استفاده از ژنوم انسان

صفحه 1-12
مصطفی قادری زفره ای؛ فریبا ارجمند؛ فرهاد صمدیان؛ مهرداد معمار

2.

اثر افزودن سطوح مختلف ساپونین، اسید گالیک و اسید تانیک بر کینتیک تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی

صفحه 13-25
جواد بیات کوهسار؛ فرشته مقصودلو؛ فاطمه فتحی؛ فرزاد قنبری

3.

اثر استفاده از منابع مختلف نیتروژن بر گوارش‌پذیری و تعادل نیتروژن در بره‌های نر نژاد مهربان

صفحه 27-38
مهدی محمودی ابیانه؛ داریوش علی پور؛ حمیدرضا مقیمی

4.

اثر افزودنی‏های مختلف بر تجزیه پذیری ماده خشک سیلاژ خردل علوفه ای (Brassica juncea) در مراحل مختلف فنولوژیک

صفحه 39-54
نرجس قهاری؛ تقی قورچی؛ محبوبه شاهی؛ محمدتقی فیض بخش

5.

اثر پولکی کردن با بخار با شرایط متفاوت بر تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه جو در گاوهای هلشتاین

صفحه 55-67
نغمه باقری؛ حمید امانلو؛ مهدی دهقان بنادکی؛ حمیدرضا میرزایی الموتی؛ حامد خلیلوندی بهروزیار

6.

اثر سطوح مختلف اسانس مروتلخ بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

صفحه 69-80
سهیلا بیاتی؛ سمیه سالاری؛ احمد طاطار؛ محسن ساری؛ خلیل میرزاده

7.

اثر سطوح مختلف تفاله انگور بر عملکرد تولید و کیفیت داخلی تخم مرغ در دما و زمان های مختلف نگهداری

صفحه 81-91
سید علی میرقلنج؛ روح الله کیانفر؛ حسین جانمحمدی؛ اکبر تقی زاده

8.

اثر منبع و اندازه ذرات فیبر جیره غذایی بر عملکرد و کیفیت تخم‌مرغ در مرغ های تخمگذار تجاری

صفحه 93-106
پوریا عزیزی؛ سودابه مرادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب