بیاتی, سهیلا, سالاری, سمیه, طاطار, احمد, ساری, محسن, میرزاده, خلیل. (1396). اثر سطوح مختلف اسانس مروتلخ بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(4), 69-80. doi: 10.22124/ar.2018.2756
سهیلا بیاتی; سمیه سالاری; احمد طاطار; محسن ساری; خلیل میرزاده. "اثر سطوح مختلف اسانس مروتلخ بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6, 4, 1396, 69-80. doi: 10.22124/ar.2018.2756
بیاتی, سهیلا, سالاری, سمیه, طاطار, احمد, ساری, محسن, میرزاده, خلیل. (1396). 'اثر سطوح مختلف اسانس مروتلخ بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(4), pp. 69-80. doi: 10.22124/ar.2018.2756
بیاتی, سهیلا, سالاری, سمیه, طاطار, احمد, ساری, محسن, میرزاده, خلیل. اثر سطوح مختلف اسانس مروتلخ بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1396; 6(4): 69-80. doi: 10.22124/ar.2018.2756


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب