1.

اثرات اسید آمینه متیونین و پودر سیر روی اجزای مختلف لاشه جوجه های گوشتی

دوره 2، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 37-44
مجید متقی طلب؛ مریم گلچین

2.

اثر اسانس آویشن شیرازی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ثبات اکسیداتیو گوشت در جوجه‌‌های گوشتی

دوره 2، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 43-53
مجید همدیه؛ سید عبداله حسینی؛ هوشنگ لطف‌الهیان؛ مازیار محیطی‌اصلی؛ علی غلامی کرکانی

3.

اثر افزودن مکمل جیره ای گوانیدینو استیک اسید و ال- آرژنین بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی

دوره 8، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 1-10
حسن درمانی کوهی؛ پریسا توکلی؛ اردشیر محیط؛ فاطمه محمد پور

4.

اثر افزودن نمک های کلسیمی روغن پالم و روغن ماهی به جیره بر عملکرد، ویژگی های لاشه و کیفیت گوشت بره های نر مغانی

دوره 9، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 71-80
وحید واحدی؛ نعمت هدایت ایوریق؛ حامد خلیل وندی بهروزیار

5.

اثر تلاقی دو جانبه بر صفات مرتبط با رشد و خصوصیات لاشه پرندگان نسل دوم حاصل از تلاقی دو سویه بلدرچین ژاپنی

دوره 2، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 61-68
حسن مرادیان؛ علی اسمعیلی زاده کشکوئیه؛ سعید سهرابی شعبجره؛ احسان نصیری فر

6.

اثر جایگزینی سطوح مختلف سویای پرچربی با کنجاله سویا بر خصوصیات لاشه، اکسیداسیون چربی و کیفیت گوشت بره‌های پرواری زل

دوره 8، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 19-28
سید مسعود حسینی؛ تقی قورچی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ رحمت سمیعی

7.

اثر جیره نویسی بر اساس نسبت‏های مختلف اسیدهای آمینه ایده‏آل بر سیستم ایمنی، فراسنجه های خونی و اجزای لاشه جوجه‏ های گوشتی در دوره پایانی

دوره 6، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 63-73
احسان صالحی فر؛ محمود شیوازاد؛ فرهاد فرودی؛ محمد چمنی؛ رضا بهاری کاشانی

8.

اثر سطوح مختلف اسید بنزوئیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 45-51
آیدا جعفری صیادی؛ اردشیر محیط؛ نریمان میراعلمی؛ امیر هادی‌پور

9.

اثر کنجاله گوار و آنزیم همی سل بر صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 75-87
حسن نبی پور افروزی؛ منصور رضایی؛ وحید تقی زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب