جعفری صیادی, آیدا, محیط, اردشیر, میراعلمی, نریمان, هادی‌پور, امیر. (1391). اثر سطوح مختلف اسید بنزوئیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1(4), 45-51.
آیدا جعفری صیادی; اردشیر محیط; نریمان میراعلمی; امیر هادی‌پور. "اثر سطوح مختلف اسید بنزوئیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1, 4, 1391, 45-51.
جعفری صیادی, آیدا, محیط, اردشیر, میراعلمی, نریمان, هادی‌پور, امیر. (1391). 'اثر سطوح مختلف اسید بنزوئیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1(4), pp. 45-51.
جعفری صیادی, آیدا, محیط, اردشیر, میراعلمی, نریمان, هادی‌پور, امیر. اثر سطوح مختلف اسید بنزوئیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1391; 1(4): 45-51.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب