صالحی فر, احسان, شیوازاد, محمود, فرودی, فرهاد, چمنی, محمد, بهاری کاشانی, رضا. (1396). اثر جیره نویسی بر اساس نسبت‏های مختلف اسیدهای آمینه ایده‏آل بر سیستم ایمنی، فراسنجه های خونی و اجزای لاشه جوجه‏ های گوشتی در دوره پایانی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(2), 63-73. doi: 10.22124/ar.2017.2303
احسان صالحی فر; محمود شیوازاد; فرهاد فرودی; محمد چمنی; رضا بهاری کاشانی. "اثر جیره نویسی بر اساس نسبت‏های مختلف اسیدهای آمینه ایده‏آل بر سیستم ایمنی، فراسنجه های خونی و اجزای لاشه جوجه‏ های گوشتی در دوره پایانی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6, 2, 1396, 63-73. doi: 10.22124/ar.2017.2303
صالحی فر, احسان, شیوازاد, محمود, فرودی, فرهاد, چمنی, محمد, بهاری کاشانی, رضا. (1396). 'اثر جیره نویسی بر اساس نسبت‏های مختلف اسیدهای آمینه ایده‏آل بر سیستم ایمنی، فراسنجه های خونی و اجزای لاشه جوجه‏ های گوشتی در دوره پایانی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(2), pp. 63-73. doi: 10.22124/ar.2017.2303
صالحی فر, احسان, شیوازاد, محمود, فرودی, فرهاد, چمنی, محمد, بهاری کاشانی, رضا. اثر جیره نویسی بر اساس نسبت‏های مختلف اسیدهای آمینه ایده‏آل بر سیستم ایمنی، فراسنجه های خونی و اجزای لاشه جوجه‏ های گوشتی در دوره پایانی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1396; 6(2): 63-73. doi: 10.22124/ar.2017.2303


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب