1.

اثر اسانس گیاهان آویشن و کاکوتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 3، آذر 1397، صفحه 53-65
سید حسن حسینیان بیلندی؛ سید محمد حسینی؛ محسن مجتهدی؛ مسلم باشتنی

2.

اثر افزودنی های گیاهی تجاری کوکسان، اوایکس پلنت و انتکس در آب و خوراک بر عملکرد رشد، ریخت شناسی و میکروفلور روده، و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 09 آبان 1402
نسترن زیرانی؛ مهرداد محمدی؛ مازیار محیطی اصلی

3.

اثر تغذیه دانه شاهدانه (Cannabis sativa L.) اکسترود شده بر عملکرد، اجزای لاشه، پاسخ ایمنی همورال و الگوی لیپیدی پلاسما در جوجه‌های گوشتی

دوره 6، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 39-49
مهدی بارانی؛ نظر افضلی؛ سید جواد حسینی واشان

4.

اثر جیره نویسی بر اساس نسبت‏های مختلف اسیدهای آمینه ایده‏آل بر سیستم ایمنی، فراسنجه های خونی و اجزای لاشه جوجه‏ های گوشتی در دوره پایانی

دوره 6، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 63-73
احسان صالحی فر؛ محمود شیوازاد؛ فرهاد فرودی؛ محمد چمنی؛ رضا بهاری کاشانی

5.

اثر عصاره ی کاسنی و اولتیمیت اسید بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 3، شماره 3، آذر 1393، صفحه 11-20
ابوذر نجف زاده؛ حسن درمانی کوهی؛ محمّد روستایی علی مهر؛ نوید قوی حسین زاده

6.

اثر مکمل غنی از نوکلئوتید بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 8، شماره 3، آذر 1398، صفحه 1-11
مونا حیدری؛ مهرداد محمدی؛ مازیار محیطی اصلی

7.

تاثیر فلز روی (Zn2+) بر سیستم ایمنی سلولی کرم قوزه پنبه (Helicoverpa armigera Hübner (Lep.: Noctuidae

دوره 5، شماره 3، آذر 1394، صفحه 71-84
عادل باغبان؛ جلال جلالی سندی؛ آرش زیبایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب