1.

Antidiabetic and antioxidant effects of sage tea, Salvia officinalis in male rats exposed to hydrogen peroxide as a source of reactive oxygen species

دوره 22، شماره 2، تیر 2024، صفحه 453-457
Sahib M.H. Mohammad Bakir؛ Sadiq M. A. Al-Hiti؛ Rajiha A. S. Al-Naimi؛ Dina T. Ali

2.

Effects of the alcoholic extract of ginseng roots and carob fruits in comparison with vitamin E in improving the efficiency of the male reproductive system of albino rabbits

دوره 21، شماره 4، دی 2023، صفحه 815-826
Qays Assi Ahmed؛ Sami Ibrahim Abdullah؛ Huda Mawlood Taher

3.

Genotypic and environmental variability of the total content of tocopherols in the seeds of inbred sunflower lines

دوره 19، شماره 5، اسفند 2021، صفحه 871-876
Nadezhda Nikolaevna Gordovskaia؛ Tatiana Mikhailovna Peretiagina؛ Tatiana Aleksandrovna Kovalenko؛ Yakov Nikolaevich Demurin

4.

Impacts of curcumin on the healing procedure of eye cataracts in a rabbit model

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ ، انتشار آنلاین از تاریخ 22 آبان 1403
Babak Olia؛ Farrokhreza Kabir؛ Siamak Mashhadi Rafiei

5.

اثرات فیزیولوژی- روانشناختی تمرینات تناوبی شدید و مصرف ویتامین E در موش های صحرایی سالمند آلزایمری شده با تری متیل تین

دوره 11، شماره 2، مهر 1400، صفحه 57-76
امیدرضا صالحی؛ داریوش شیخ الاسلامی وطنی؛ سید علی حسینی

6.

اثرات نانوذرات روی و ویتامین E بر شاخص های رشد و ایمنی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 7، شماره 2، تیر 1400، صفحه 1-10
شاهین کردرستمی؛ مسعود هدایتی فرد؛ مجتبی کشاورز دیوکلائی؛ روح الله جوادیان؛ کیوان حضائی

7.

اثر افزودن ویتامین E و سلنیوم به جیره پایه بر عملکرد، کیفیت اسپرم و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی

دوره 8، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 77-88
مهدی صفاخواه؛ خسرو قزوینیان؛ رضا جمشیدی؛ مهدی مهرآبادی

8.

اثر برخی منابع آنتی‌اکسیدانی بر کاهش مسمومیت سالینومایسین در جوجه‌های تخم‌گذار

دوره 11، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 57-68
محمد رشیدی فتح آبادی؛ مرتضی مهری؛ فاطمه شیرمحمد

9.

اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه سویای اکسترود شده به جای کنجاله سویا و سطوح مختلف ویتامین E برشاخص تولید و صفات اقتصادی جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 15-25
محمد مرادی؛ شهریار مقصودلو؛ فرامرز رستمی؛ یوسف مصطفی‌لو

10.

اثر منابع مختلف سلنیوم جیره غذایی و دمای نگهداری بر افزایش ماندگاری تخم بلدرچین ژاپنی

دوره 8، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 23-33
حسین احمدیان؛ ذبیح اله نعمتی؛ امیر کریمی؛ رشید صفری

11.

تأثیر ویتامین‌های E، C و سلنیوم به‌عنوان محرک سیستم ایمنی بر فاکتورهای خونی، رشد و ایمنی ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer)

دوره 6، شماره 2، تیر 1399، صفحه 63-74
مهرداد محمدی دوست؛ مینا آهنگرزاده؛ حسین هوشمند؛ فاطمه حکمت‌پور؛ محمد خسروی؛ تکاور محمدیان؛ لفته محسنی نژاد



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب