مرادی, محمد, مقصودلو, شهریار, رستمی, فرامرز, مصطفی‌لو, یوسف. (1391). اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه سویای اکسترود شده به جای کنجاله سویا و سطوح مختلف ویتامین E برشاخص تولید و صفات اقتصادی جوجه‌های گوشتی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1(4), 15-25.
محمد مرادی; شهریار مقصودلو; فرامرز رستمی; یوسف مصطفی‌لو. "اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه سویای اکسترود شده به جای کنجاله سویا و سطوح مختلف ویتامین E برشاخص تولید و صفات اقتصادی جوجه‌های گوشتی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1, 4, 1391, 15-25.
مرادی, محمد, مقصودلو, شهریار, رستمی, فرامرز, مصطفی‌لو, یوسف. (1391). 'اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه سویای اکسترود شده به جای کنجاله سویا و سطوح مختلف ویتامین E برشاخص تولید و صفات اقتصادی جوجه‌های گوشتی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1(4), pp. 15-25.
مرادی, محمد, مقصودلو, شهریار, رستمی, فرامرز, مصطفی‌لو, یوسف. اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه سویای اکسترود شده به جای کنجاله سویا و سطوح مختلف ویتامین E برشاخص تولید و صفات اقتصادی جوجه‌های گوشتی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1391; 1(4): 15-25.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب