احمدیان, حسین, نعمتی, ذبیح اله, کریمی, امیر, صفری, رشید. (1398). اثر منابع مختلف سلنیوم جیره غذایی و دمای نگهداری بر افزایش ماندگاری تخم بلدرچین ژاپنی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(2), 23-33. doi: 10.22124/ar.2019.9657.1287
حسین احمدیان; ذبیح اله نعمتی; امیر کریمی; رشید صفری. "اثر منابع مختلف سلنیوم جیره غذایی و دمای نگهداری بر افزایش ماندگاری تخم بلدرچین ژاپنی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8, 2, 1398, 23-33. doi: 10.22124/ar.2019.9657.1287
احمدیان, حسین, نعمتی, ذبیح اله, کریمی, امیر, صفری, رشید. (1398). 'اثر منابع مختلف سلنیوم جیره غذایی و دمای نگهداری بر افزایش ماندگاری تخم بلدرچین ژاپنی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(2), pp. 23-33. doi: 10.22124/ar.2019.9657.1287
احمدیان, حسین, نعمتی, ذبیح اله, کریمی, امیر, صفری, رشید. اثر منابع مختلف سلنیوم جیره غذایی و دمای نگهداری بر افزایش ماندگاری تخم بلدرچین ژاپنی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1398; 8(2): 23-33. doi: 10.22124/ar.2019.9657.1287


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب