1.

آشکارسازی پاسخ به عفونت آنفلوانزای H5N1: تجزیه و تحلیل مقایسه ای شبکه های بیان ژن و مسیرهای غنی شده عملکردی در جوجه ها و اردک ها

صفحه 1-22
ساره گل پسند؛ شاهرخ قوتی؛ زهرا پزشکیان

2.

اثر پوشش پروتئینی پر هیدرولیز شده بر کیفیت داخلی تخم ‏مرغ طی دوره نگهداری

صفحه 23-35
حدیث میرزایی؛ لیلی دارابی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

3.

ارزیابی ویژگی های پروبیوتیکی جدایه لاکتیکی غالب دستگاه گوارش و تولیدمثل مرغ مادر گوشتی سویه راس 308

صفحه 37-49
ژیلا بهلول؛ سید رضا هاشمی؛ علیرضا صادقی؛ سید مهدی جعفری؛ محمود حیدری؛ جمال سیف دواتی

4.

اثر منبع و مدت زمان تغذیه اسید چرب امگا-3 و امگا-9 محافظت شده بر بیان برخی از ژن های دخیل در سوخت و ساز چربی در بره های پرواری

صفحه 51-62
آزاده میرشمس الهی؛ مهدی گنج خانلو؛ فرهنگ فاتحی

5.

اثر منبع نیتروژن غیر پروتئینی در جیره حاوی پروتئین زیاد و تعداد نوبت خوراک دهی بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های تخمیر و فعالیت آنزیم‌های میکروبی شکمبه در بره های پرواری

صفحه 63-78
سمیرا وره زردی؛ ایوب عزیزی؛ علی کیانی؛ امیر فدایی فر؛ افروز شریفی

6.

اثر غنی ‫سازی شیر با عسل طبیعی بر عملکرد، قابلیت هضم، متابولیت‫ های خون و شاخص ‫های رشد اسکلتی گوساله ‫های شیرخوار هلشتاین

صفحه 79-88
زهرا رجب پور؛ تقی قورچی؛ عبدالحکیم توغدری؛ محمد اسدی

7.

مقایسه کرم ابریشم وارداتی و داخلی بر مبنای ویژگی های نخ حاصل از پیله های تولیدی نوغانداران گیلان

صفحه 89-103
محمدرضا خردادی؛ سید حسین حسینی مقدم؛ عاطفه صبوری؛ کامران محفوظی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب