1.

بررسی ارتباط بین خصوصیات منحنی شیردهی و برخی صفات اقتصادی گاوهای هلشتاین ایران

صفحه 1-13
مریم آرین فر؛ محمد رکوعی؛ غلامرضا داشاب؛ هادی فرجی آروق

2.

اثر افزودن ترکیبی از اسیدهای آلی پوشش دار شده در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد و فلور میکروبی روده کوچک جوجه های گوشتی

صفحه 15-25
مطهر رهنمای قلعه رودخانی؛ مازیار محیطی اصلی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار

3.

اثر افزودن پودر نعناع فلفلی بر عملکرد، سیستم ایمنی و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی در شرایط القای آسیت

صفحه 27-38
محمد حسین نعمتی؛ فرحناز امانلو؛ محمد حسین شهیر

4.

عملکرد، فراسنجه‌های‌خونی و پاسخ ایمنی جوجه‌های بلدرچین ژاپنی تغذیه شده با پودر زردچوبه و فلفل قرمز

صفحه 39-53
صادق پروری؛ سید روح اله ابراهیمی محمودآباد؛ روح اله کیانفر

5.

اثر مصرف لتروزول بر شاخص‌های تولیدمثلی خروس‌های مسن در گله مرغ مادر گوشتی

صفحه 55-67
حمیده عادل دوست؛ امجد فرزین پور؛ عباس فرشاد؛ اسعد وزیری؛ جلال رستم زاده

6.

اثر افزودن دانه گشنیز به جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های خونی بره های پرواری سنجابی

صفحه 69-77
حسن خمیس آبادی؛ جواد احمدپناه؛ غلامرضا سیاه کمری

7.

بررسی فراسنجه‌های فیزیکی و شیمیایی سیلاژ چغندر علوفه‌ای (Beta vulgaris L.) با و بدون استفاده از لاکتوباسیلوس بوچنری

صفحه 79-90
مجید کلانتر؛ محمد یگانه پرست؛ حسن فضایلی؛ علیرضا آقاشاهی؛ مهدی خجسته کی

8.

روند تغییرات صفات عملکردی ملکه های اصلاح شده زنبورعسل ایرانی (Apis mellifera meda) طی چهار نسل در زنبورستان های بخش خصوصی

صفحه 91-105
غلامحسین طهماسبی؛ رحیم عبادی؛ حسن بانه؛ شبنم پری چهره؛ محمد بابایی؛ عین الله سیفی؛ علی سرتیپ پور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب