خمیس آبادی, حسن, احمدپناه, جواد, سیاه کمری, غلامرضا. (1401). اثر افزودن دانه گشنیز به جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های خونی بره های پرواری سنجابی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 11(1), 69-77. doi: 10.22124/ar.2022.18902.1594
حسن خمیس آبادی; جواد احمدپناه; غلامرضا سیاه کمری. "اثر افزودن دانه گشنیز به جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های خونی بره های پرواری سنجابی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 11, 1, 1401, 69-77. doi: 10.22124/ar.2022.18902.1594
خمیس آبادی, حسن, احمدپناه, جواد, سیاه کمری, غلامرضا. (1401). 'اثر افزودن دانه گشنیز به جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های خونی بره های پرواری سنجابی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 11(1), pp. 69-77. doi: 10.22124/ar.2022.18902.1594
خمیس آبادی, حسن, احمدپناه, جواد, سیاه کمری, غلامرضا. اثر افزودن دانه گشنیز به جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های خونی بره های پرواری سنجابی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1401; 11(1): 69-77. doi: 10.22124/ar.2022.18902.1594


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب