1.

اثرات جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی با سطوح مختلف روغن گیاهی کانولا بر شاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius)

دوره 6، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 43-56
عباس ساجد خانیان؛ مهرنوش نوروزی؛ محمود محسنی

2.

اثر اسیدهای آمینه لایزین و متیونین جیره بر شاخص های رشد، خون، آنزیم های کبدی و واکنش های ایمنی فیل‏ماهی (Huso huso)

دوره 5، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 143-156
محمود محسنی؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ رضا طاعتی؛ علیرضا علی پور؛ سمیه حسن پور

3.

اثر جایگزینی سطوح مختلف کنجاله سویای تخمیر شده در جیره غذایی بر بـرخی شاخص های خونی و ایمنی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی

دوره 8، شماره 4، دی 1401، صفحه 1-18
علی خدادوست؛ مجیدرضا خوش خلق؛ حمید علاف نویریان؛ محمود محسنی؛ حسین خارا

4.

ارزیابی اثرات جایگزینی نسبی سطوح مختلف کنجاله سویا به جای آرد ماهی بر عملکرد رشد تاسماهی بالغ (Acipenser persicus) پرورشی

دوره 8، شماره 3، مهر 1401، صفحه 55-66
محمود محسنی؛ ذبیح اله پژند؛ میرحامد سید حسنی؛ ایوب یوسفی؛ علی حلاجیان؛ رضا قربانی واقعی؛ تورج سهرابی؛ هوشنگ یگانه؛ سجاد قاسمیان

5.

بررسی شاخص‏ های رشد و فعالیت آنزیم ‏های روده ‏ای بچه فیل ماهیان (Huso huso) تغذیه شده با جیره محتوی درصدهای مختلف مکمل کلرید سدیم (NaCl)

دوره 6، شماره 2، تیر 1399، صفحه 27-38
سمیه حسن پور؛ محمد پوردهقانی؛ حبیب وهاب زاده رودسری؛ محمود محسنی؛ امین ضرابی

6.

تاثیرآنزیم فیزایم (phyzime) جیره بر شاخص های رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii)

دوره 7، شماره 3، مهر 1400، صفحه 1-10
محمود محسنی؛ سهراب سلطانی طولارود؛ حمید عبدالله پور بی ریا


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب