محسنی, محمود, پژند, ذبیح اله, سید حسنی, میرحامد, یوسفی, ایوب, حلاجیان, علی, قربانی واقعی, رضا, سهرابی, تورج, یگانه, هوشنگ, قاسمیان, سجاد. (1401). ارزیابی اثرات جایگزینی نسبی سطوح مختلف کنجاله سویا به جای آرد ماهی بر عملکرد رشد تاسماهی بالغ (Acipenser persicus) پرورشی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(3), 55-66. doi: 10.22124/janb.2023.24102.1194
محمود محسنی; ذبیح اله پژند; میرحامد سید حسنی; ایوب یوسفی; علی حلاجیان; رضا قربانی واقعی; تورج سهرابی; هوشنگ یگانه; سجاد قاسمیان. "ارزیابی اثرات جایگزینی نسبی سطوح مختلف کنجاله سویا به جای آرد ماهی بر عملکرد رشد تاسماهی بالغ (Acipenser persicus) پرورشی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8, 3, 1401, 55-66. doi: 10.22124/janb.2023.24102.1194
محسنی, محمود, پژند, ذبیح اله, سید حسنی, میرحامد, یوسفی, ایوب, حلاجیان, علی, قربانی واقعی, رضا, سهرابی, تورج, یگانه, هوشنگ, قاسمیان, سجاد. (1401). 'ارزیابی اثرات جایگزینی نسبی سطوح مختلف کنجاله سویا به جای آرد ماهی بر عملکرد رشد تاسماهی بالغ (Acipenser persicus) پرورشی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(3), pp. 55-66. doi: 10.22124/janb.2023.24102.1194
محسنی, محمود, پژند, ذبیح اله, سید حسنی, میرحامد, یوسفی, ایوب, حلاجیان, علی, قربانی واقعی, رضا, سهرابی, تورج, یگانه, هوشنگ, قاسمیان, سجاد. ارزیابی اثرات جایگزینی نسبی سطوح مختلف کنجاله سویا به جای آرد ماهی بر عملکرد رشد تاسماهی بالغ (Acipenser persicus) پرورشی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1401; 8(3): 55-66. doi: 10.22124/janb.2023.24102.1194


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب