1.

تأثیر پروبیوتیک های Lactobacillus acidophilus و Candida utilis بر شاخص های ایمنی موکوس،آنزیم های کبدی و رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 1-15
طیب ویسی؛ نصراله احمدی فرد؛ بهروز آتشبار؛ امیر تکمه چی

2.

تعیین میزان نیاز لایزین در جیره بچه فیل ماهیان Huso huso و تأثیر آن بر روند رشد

صفحه 17-27
جاوید ایمان پور نمین؛ گونای گوک

3.

خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتریایی فیلم‌ ژلاتینی حاصل از ضایعات ماهی سارم دهان بزرگ (Scomberoides commersonnianus)

صفحه 29-42
مریم مبرایی؛ صدیقه بابایی؛ محمود ناصری؛ مرضیه موسوی نسب

4.

مطالعه امکان تزریق اسپرم به درون تخمدان به منظور القاء تکثیر در ماهی کوی (Cyprinus carpio var. Koi)

صفحه 43-51
علی حاجی بگلو؛ محمد سوداگر؛ محمد مازندرانی؛ معصومه ماچانلو

5.

ارزیابی اثرات جایگزینی نسبی سطوح مختلف کنجاله سویا به جای آرد ماهی بر عملکرد رشد تاسماهی بالغ (Acipenser persicus) پرورشی

صفحه 55-66
محمود محسنی؛ ذبیح اله پژند؛ میرحامد سید حسنی؛ ایوب یوسفی؛ علی حلاجیان؛ رضا قربانی واقعی؛ تورج سهرابی؛ هوشنگ یگانه؛ سجاد قاسمیان

6.

تأثیر رژیم های غذایی حاوی مکمل های روی (Zn) و ویتامین E بر نرخ سوخت و ساز و برخی شاخص های رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با کمبود مزمن اکسیژن محلول در آب

صفحه 67-83
احمد محممدی یلسوئی؛ عبدالمجید حاجی مرادلو؛ حامد پاک نژاد؛ سیدعلی اکبر هدایتی؛ رسول قربانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب