1.

تأثیر رنگدانه‌های طبیعی هویج و فلفل دلمه قرمز جیره بر عملکرد رشد، آنزیم‌های گوارشی و آنزیم های ضد اکسایشی ماهی کپور گلگون (Cyprinus rubrofuscus)

صفحه 1-13
عباس زمانی

2.

اثر عصاره جلبک قهوه ای Stoechospermum marginatum بر عملکرد رشد، ترکیبات شیمیایی بدن و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus 1758)

صفحه 15-29
نازنین کیانی؛ پریا اکبری

3.

اثر دوره‌های نوری مختلف بر شاخص‌های رشد ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) ماده

صفحه 31-45
بهمن مکنت خواه؛ مسعود ستاری؛ بهرام فلاحتکار؛ سمانه پورسعید

4.

مقایسه عصاره گیاه خولنجان (Alpinia officinarum) و داروی لتروزول در نرسازی ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)

صفحه 47-63
سید محمد رضا طاهری؛ سکینه یگانه؛ همایون حسین زاده صحافی

5.

تولید جلبک زنده اسپیرولینا (Arthrospira platensis) برای افزایش کارایی تولید و تقویت دستگاه ایمنی ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) در برابر باکتری آئروموناس هیدروفیلا

صفحه 65-85
حسین آدینه

6.

بررسی ظرفیت ضد اکسایشی در فیل ماهی (Huso huso) پرورشی تغذیه شده با عصاره‌های پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum)

صفحه 87-98
سهیل بازاری مقدم؛ فروزان باقرزاده لاکانی؛ جلیل جلیل پور؛ مهدی معصوم زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب