زمانی, عباس. (1402). تأثیر رنگدانه‌های طبیعی هویج و فلفل دلمه قرمز جیره بر عملکرد رشد، آنزیم‌های گوارشی و آنزیم های ضد اکسایشی ماهی کپور گلگون (Cyprinus rubrofuscus). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(4), 1-13. doi: 10.22124/janb.2023.25813.1222
عباس زمانی. "تأثیر رنگدانه‌های طبیعی هویج و فلفل دلمه قرمز جیره بر عملکرد رشد، آنزیم‌های گوارشی و آنزیم های ضد اکسایشی ماهی کپور گلگون (Cyprinus rubrofuscus)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9, 4, 1402, 1-13. doi: 10.22124/janb.2023.25813.1222
زمانی, عباس. (1402). 'تأثیر رنگدانه‌های طبیعی هویج و فلفل دلمه قرمز جیره بر عملکرد رشد، آنزیم‌های گوارشی و آنزیم های ضد اکسایشی ماهی کپور گلگون (Cyprinus rubrofuscus)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(4), pp. 1-13. doi: 10.22124/janb.2023.25813.1222
زمانی, عباس. تأثیر رنگدانه‌های طبیعی هویج و فلفل دلمه قرمز جیره بر عملکرد رشد، آنزیم‌های گوارشی و آنزیم های ضد اکسایشی ماهی کپور گلگون (Cyprinus rubrofuscus). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1402; 9(4): 1-13. doi: 10.22124/janb.2023.25813.1222


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب