بازاری مقدم, سهیل, باقرزاده لاکانی, فروزان, جلیل پور, جلیل, معصوم زاده, مهدی. (1402). بررسی ظرفیت ضد اکسایشی در فیل ماهی (Huso huso) پرورشی تغذیه شده با عصاره‌های پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(4), 87-98. doi: 10.22124/janb.2024.26542.1233
سهیل بازاری مقدم; فروزان باقرزاده لاکانی; جلیل جلیل پور; مهدی معصوم زاده. "بررسی ظرفیت ضد اکسایشی در فیل ماهی (Huso huso) پرورشی تغذیه شده با عصاره‌های پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9, 4, 1402, 87-98. doi: 10.22124/janb.2024.26542.1233
بازاری مقدم, سهیل, باقرزاده لاکانی, فروزان, جلیل پور, جلیل, معصوم زاده, مهدی. (1402). 'بررسی ظرفیت ضد اکسایشی در فیل ماهی (Huso huso) پرورشی تغذیه شده با عصاره‌های پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(4), pp. 87-98. doi: 10.22124/janb.2024.26542.1233
بازاری مقدم, سهیل, باقرزاده لاکانی, فروزان, جلیل پور, جلیل, معصوم زاده, مهدی. بررسی ظرفیت ضد اکسایشی در فیل ماهی (Huso huso) پرورشی تغذیه شده با عصاره‌های پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1402; 9(4): 87-98. doi: 10.22124/janb.2024.26542.1233


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب