1.

صفحات آغازین


2.

بررسی ترکیبات و اثرات ضدقارچی اسانس‌های توده‌های بذری بومی زیره سبز روی قارچ‌های بذرزاد

صفحه 345-325
نیما خالدی

3.

بررسی خصوصیات جوانه‌زنی و گیاهچه‌ای بذر پسته (Pistacia vera L.) جنگل خواجه کلات مشهد

صفحه 357-347
هادی فدایی؛ وحید اعتماد؛ احسان برادران سیرجانی

4.

ارزیابی دورگ‌گیری بین و درون‌گونه‌ای کلن‌های صنوبر Populus nigra و P. deltoides

صفحه 370-359
فاطمه احمدلو؛ عباس قمری زارع؛ محسن کلاگری؛ آزاده صالحی؛ مهدیه صالحی وژده نظری

5.

تأثیر بازدارنده‌گی عصاره‌های آبی-الکلی آقطی و گردو بر شاخص‌های جوانه‌زنی، مورفولوژیک و بیوشیمیایی خرفه

صفحه 384-371
مجتبی صلاحی؛ بهرام عابدی؛ ملیحه مرشدلو؛ مریم آهنگرانی؛ شعیب جباری قلعه خاکی؛ زینب اصغری دشتابی؛ احسان اسماعیلی

6.

تغییرات کیفیت بذرهای سویا در واکنش به سالیسیلیک اسید و جاسمونیک اسید تحت تنش شوری

صفحه 395-385
سالار فرهنگی‌آبریز؛ کاظم قاسمی گلعذانی

7.

تأثیر تیمارهای مکانیکی و شیمیایی بر شاخص‌های جوانه‌زنی، ترکیبات فنولی کل و فعالیت آنزیمی در بذر حنا (Lawsoniainermis L.)

صفحه 411-397
ابوالقاسم حمیدی‌مقدم

8.

اثر رطوبت بذر و مدت زمان انبارداری بر تنش اکسیداتیو در بذر‌های جو

صفحه 428-413
زهرا مرادیان؛ سعیده ملکی فراهانی؛ علیرضا رضازاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب