فرهنگی‌آبریز, سالار, قاسمی گلعذانی, کاظم. (1400). تغییرات کیفیت بذرهای سویا در واکنش به سالیسیلیک اسید و جاسمونیک اسید تحت تنش شوری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(4), 395-385. doi: 10.22124/jms.2021.5287
سالار فرهنگی‌آبریز; کاظم قاسمی گلعذانی. "تغییرات کیفیت بذرهای سویا در واکنش به سالیسیلیک اسید و جاسمونیک اسید تحت تنش شوری". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8, 4, 1400, 395-385. doi: 10.22124/jms.2021.5287
فرهنگی‌آبریز, سالار, قاسمی گلعذانی, کاظم. (1400). 'تغییرات کیفیت بذرهای سویا در واکنش به سالیسیلیک اسید و جاسمونیک اسید تحت تنش شوری', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(4), pp. 395-385. doi: 10.22124/jms.2021.5287
فرهنگی‌آبریز, سالار, قاسمی گلعذانی, کاظم. تغییرات کیفیت بذرهای سویا در واکنش به سالیسیلیک اسید و جاسمونیک اسید تحت تنش شوری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1400; 8(4): 395-385. doi: 10.22124/jms.2021.5287


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب