صلاحی, مجتبی, عابدی, بهرام, مرشدلو, ملیحه, آهنگرانی, مریم, جباری قلعه خاکی, شعیب, اصغری دشتابی, زینب, اسماعیلی, احسان. (1400). تأثیر بازدارنده‌گی عصاره‌های آبی-الکلی آقطی و گردو بر شاخص‌های جوانه‌زنی، مورفولوژیک و بیوشیمیایی خرفه. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(4), 384-371. doi: 10.22124/jms.2021.5286
مجتبی صلاحی; بهرام عابدی; ملیحه مرشدلو; مریم آهنگرانی; شعیب جباری قلعه خاکی; زینب اصغری دشتابی; احسان اسماعیلی. "تأثیر بازدارنده‌گی عصاره‌های آبی-الکلی آقطی و گردو بر شاخص‌های جوانه‌زنی، مورفولوژیک و بیوشیمیایی خرفه". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8, 4, 1400, 384-371. doi: 10.22124/jms.2021.5286
صلاحی, مجتبی, عابدی, بهرام, مرشدلو, ملیحه, آهنگرانی, مریم, جباری قلعه خاکی, شعیب, اصغری دشتابی, زینب, اسماعیلی, احسان. (1400). 'تأثیر بازدارنده‌گی عصاره‌های آبی-الکلی آقطی و گردو بر شاخص‌های جوانه‌زنی، مورفولوژیک و بیوشیمیایی خرفه', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(4), pp. 384-371. doi: 10.22124/jms.2021.5286
صلاحی, مجتبی, عابدی, بهرام, مرشدلو, ملیحه, آهنگرانی, مریم, جباری قلعه خاکی, شعیب, اصغری دشتابی, زینب, اسماعیلی, احسان. تأثیر بازدارنده‌گی عصاره‌های آبی-الکلی آقطی و گردو بر شاخص‌های جوانه‌زنی، مورفولوژیک و بیوشیمیایی خرفه. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1400; 8(4): 384-371. doi: 10.22124/jms.2021.5286


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب