1.

بررسی تایید وجود DNA تاس‌ماهیان در محصولات زیبایی با استفاده از روش بارکدینگ ژن‌های میتوکندریایی

صفحه 1-20
شیرین جمشیدی؛ محمد حسن زاده صابر

2.

فعالیت ضدباکتریایی عصاره فلوروتانینی جلبک قهوه‌ای Sargassum tenerrimum و کرم‌ غنی شده با آن در مقابل باکتری‌های مرتبط با آکنه

صفحه 21-37
عصمت محمدی؛ بهاره شعبان پور؛ پرستو پورعاشوری؛ وحیده پیام‌نور؛ سلیم شریفیان

3.

اثرات جیره حاوی باکتری‌های Lactococcus lactis و Bacillus subtilis بر شاخص‌های رشد و آنزیم‌های کبدی ماهی اسکار ببری (Astronotus ocellatus)

صفحه 39-58
عباس حسنی نیا؛ حبیب وهاب زاده؛ حسین خارا؛ علیرضا شناور ماسوله؛ محدثه احمدنژاد

4.

اثرات بیهوشی عصاره سنبل الطیب (Valeriana officinalis)، عصاره علف لیمو (Cymbopogon citratus) و پودر گل میخک (Eugenia caryophyllata) بر ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus)

صفحه 59-86
مهرنوش صدیق بازکیاگوراب؛ مسعود ستاری؛ جاوید ایمانپور نمین

5.

تاثیر اسانس سیر (Allium sativum) در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، بیوشیمیایی و خون‌شناسی ماهی حوض (Carassius auratus)

صفحه 87-106
عبدالرضا جهانبخشی؛ الناز عرفانی فر؛ سجاد پورمظفر؛ اشکان اژدری؛ سعید تمدنی جهرمی

6.

بررسی اثرات عصاره ارگوسان پرتوتابی شده بر عملکرد رشد، شاخص‌های بیوشیمیایی سرم و پاسخ‌های ایمنی مخاطی پوست در ماهی کاراس معمولی

صفحه 107-124
حسین طایفی نصرآبادی؛ مرضیه حیدریه؛ نجمه شیخ زاده؛ صبا نیک صفت زنده دل؛ پروین کریمی

7.

بررسی خواص سیتوتوکسیک و ضدباکتریایی Symbiodinium sp. جدا و خالص شده از شقایق دریایی Stichodactyla haddoni در خلیج‌های فارس و عمان

صفحه 125-144
سروناز بی غم سوستانی؛ مرتضی یوسف زادی؛ بهروز زارعی دارکی؛ محمد شریف رنجبر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب