جهانبخشی, عبدالرضا, عرفانی فر, الناز, پورمظفر, سجاد, اژدری, اشکان, تمدنی جهرمی, سعید. (1400). تاثیر اسانس سیر (Allium sativum) در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، بیوشیمیایی و خون‌شناسی ماهی حوض (Carassius auratus). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(2), 87-106. doi: 10.22124/japb.2021.18296.1404
عبدالرضا جهانبخشی; الناز عرفانی فر; سجاد پورمظفر; اشکان اژدری; سعید تمدنی جهرمی. "تاثیر اسانس سیر (Allium sativum) در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، بیوشیمیایی و خون‌شناسی ماهی حوض (Carassius auratus)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9, 2, 1400, 87-106. doi: 10.22124/japb.2021.18296.1404
جهانبخشی, عبدالرضا, عرفانی فر, الناز, پورمظفر, سجاد, اژدری, اشکان, تمدنی جهرمی, سعید. (1400). 'تاثیر اسانس سیر (Allium sativum) در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، بیوشیمیایی و خون‌شناسی ماهی حوض (Carassius auratus)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(2), pp. 87-106. doi: 10.22124/japb.2021.18296.1404
جهانبخشی, عبدالرضا, عرفانی فر, الناز, پورمظفر, سجاد, اژدری, اشکان, تمدنی جهرمی, سعید. تاثیر اسانس سیر (Allium sativum) در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، بیوشیمیایی و خون‌شناسی ماهی حوض (Carassius auratus). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1400; 9(2): 87-106. doi: 10.22124/japb.2021.18296.1404


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب